Karakter boyutu :



08 Şubat 2010 14:34
Windows 7'de kritik güncelleme
Yazılım devi Microsoft, olağan güncellemelerini 9 Şubat Salı günü yayımlayacak. Firmanın yayımlayacağı 13 yama, Windows işletim sistemleri ve Office paketleri içerisinde toplam 26 açığı kapatıyor.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Bu 13 güncellemenin 6 tanesi ise 'kritik', 6 tanesi 'önemli' ve 1 tanesi ise 'orta düzey' ibaresini taşıyor.
Microsoft'un önümüzdeki hafta yayımlayacağı güncellemeyle kapatacağı açıklar Office XP, 2003, 2004 (Mac), Windows 2000, XP, Server 2003, Vista, Server 2008 (R2) ve Windows 7'de bulunuyor. Firmanın yayımlayacağı güncellemelerin 5 tanesi 'kritik' etiketiyle Windows 7'ye geliyor. Bunun yanında kritik güncellemelerinin uzaktan yönetim kodlarındaki açıkları gidereceği biliniyor.
Güvenliğinizi üst düzeyde tutmak için aman dikkat, güncellemeleri kaçırmayın, "ben uğraşamam" diyorsanız da iki dakikanızı almayacak bir işlemle otomatik güncelleştirmeleri etkin hale getirin.
Turk.Net
Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İLLER
- Adana
- Adıyaman
- Afyonkarahisar
- Ağrı
- Aksaray
- Amasya
- Ankara
- Antalya
- Ardahan
- Artvin
- Aydın
- Balıkesir
- Bartın
- Batman
- Bayburt
- Bilecik
- Bingöl
- Bitlis
- Bolu
- Burdur
- Bursa
- Çanakkale
- Çankırı
- Çorum
- Denizli
- Diyarbakır
- Düzce
- Edirne
- Elazığ
- Erzincan
- Erzurum
- Eskişehir
- Gaziantep
- Giresun
- Gümüşhane
- Hakkari
- Hatay
- Iğdır
- Isparta
- İstanbul
- İzmir
- Kahramanmaraş
- Karabük
- Karaman
- Kars
- Kastamonu
- Kayseri
- Kilis
- Kırıkkale
- Kırklareli
- Kırşehir
- Kocaeli
- Konya
- Kütahya
- Malatya
- Manisa
- Mardin
- Mersin
- Muğla
- Muş
- Nevşehir
- Niğde
- Ordu
- Osmaniye
- Rize
- Sakarya
- Samsun
- Şanlıurfa
- Siirt
- Sinop
- Şırnak
- Sivas
- Tekirdağ
- Tokat
- Trabzon
- Tunceli
- Uşak
- Van
- Yalova
- Yozgat
- Zonguldak






















