|
|
Galatasaray'ın UEFA kadrosunda yer alan Alper Tezcan, UEFA madalyasını satışa çıkardı.
Bir internet sitesinde 500 TL'den açık arttırma usulü ile satışa sunulan madalya için ÅŸu ana kadar 33 teklif verilirken, ÅŸimdiye dek en yüksek deÄŸer olarak 790 TL'ye ulaşıldı.
Açık arttırma 23 Åžubat Pazartesi günü sona erecek.
İnternet sitesinde, Alper Tezcan'ın, içinde bulunduÄŸu finansal zorluklardan kurtulmak için madalyasını satışa çıkarttığı belirtildi.
ALPER TEZCAN KİMDİR?
Alper, 1988 yılında Galatasaray altyapısının seçmelerine girdi. İlk hocaları Salih BulgurluoÄŸlu ve Ahmet Keskinkılıç olan Alper, bir yıl deneme amaçlı oynadı, 1989'da da lisansını aldı. Sonra ümit, yıldız ve 14-16 yaÅŸ takımlarında oynadı ve PAF takımına geçti. Bu dönemde 38 defa genç milli takımda yer aldı.
Galatasaray'a UEFA Kupası'nı getiren kadroda da yer alan Alper, geleceÄŸin umut vaat eden genç futbolcuları arasında gösteriliyordu, ancak futbol hayatının çok başında geçirdiÄŸi sakatlıklar nedeniyle futbolu bırakmak durumunda kaldı.

Twitter
Myspace
Digg
Del.icio.us
Reddit
Yahoo
Technorati
Googlize this
Blinklist
Facebook